De ALV gaat vanwege het Coronavirus online plaatsvinden!

Van rechtswege (noodwet online ALV) is dit nu mogelijk gemaakt. Uitnodigingen worden binnenkort toegestuurd.

ALV van de coöperatie Zon op Alphen aan den Rijn U.A.

Het bestuur van de coöperatie Zon op Alphen aan den Rijn U.A. nodigt de leden van de coöperatie uit voor het bijwonen van de algemene ledenvergadering (ALV) die vanwege de Corona crisis online zal plaatsvinden en wel op 26 mei 2020 om 20:00 uur.

De vergadering is toegankelijk voor alle geregistreerde leden van Zon op Alphen, dus ook als u wel lid bent, maar nog geen certificaten heeft. Registratie als lid van Zon op Alphen is voor u kosteloos en geheel vrijblijvend.

De vergadering begint om 20:00. Het is bij een online vergadering belangrijk dat de benodigde software al vooraf geïnstalleerd is, en u zich minstens 10-15 minuten voor aanvang heeft aanmeld. We verwachten om 22:00 uur de vergadering te kunnen sluiten.

De agenda, benodigde stukken en de handleiding voor de installatie van de software staan ter inzage op de website onder het menu Actueel.

Belangrijk!
Het is zeer belangrijk bij online vergaderingen dat vragen over de stukken per email vooraf, en wel tot 2 dagen vóór de meeting aan het bestuur gesteld worden. Eerder mag natuurlijk ook. Gebruik hiervoor het email adres bestuur@zonopalphen.nl

Het verzoek is wel om eerst bij Veelgestelde Vragen of Actueel te kijken of het antwoord wellicht al op de website staat. Ook kan men altijd vragen stellen via info@zonopalphen.nl of support@zonopalphen.nl

De registratie tot het bijwonen van de vergadering is niet verplicht.

Gegevens

Begint op

26 mei 2020 - 20:00

Eindigt op

22:00

Locatie

online vergadering

Netherlands