Aanmelden voor een overdracht van certificaten.

  Als je deelneemt bij een postcoderoos van Zon op Alphen, is het niet mogelijk om in het Portaal zelf uw certificaten over te dragen en ook niet zelf van de hand te doen. Dit is een complexe procedure die wij voor je moeten gaan doen.
  We moeten nl de deelname voor een aantal certificaten stoppen en voor dit aantal een afrekening sturen naar uw energieleverancier.
  Wij gaan proberen uw overtallige certificaten over te dragen aan een andere deelnemer of lid op de wachtlijst. We kunnen een overdracht natuurlijk niet garanderen! In het uiterste geval moet u wachten totdat we genoeg vraag hebben. Tot nu toe is dat altijd binnen een paar dagen gebeurd.

  Let op!
  Deze procedure is alleen maar voor als u een deel of alle certificaten wilt overdragen, niet voor een verhuizing! Daar zijn andere formulieren voor.

  Kijk bij Veel Gestelde Vragen op onze website voor meer informatie over deze situatie.

  Ik wil een deel of alle certificaten overdragen:

  Uw voornaam, tussenvoegsel, achternaam, email-adres, postcode en huisnummer*

  Datum Overdracht (wanneer we de overdracht moeten gaan starten)


  Van welke PCR?

  Gaat u akkoord met het aanbieden van de dagprijs voor de certificaten?
  Wij bevestigen de prijs nadat we uw aanmelding gekregen hebben.

  Als u nee gekozen heeft, geef dan hier uw prijs aan. Denk er wel aan dat het moeilijker kan zijn om ze dan van de hand te doen.

  Als u alle certificaten van de hand wilt gaan doen, wilt u dan nog wel op de hoogte blijven dmv uitnodigingen of nieuwsbrieven van onze coöperatie?

  Wilt u nog wel lid blijven van de coöperatie?