Aanmelden voor een beëindiging van deelname en overdracht van certificaten door verhuizing buiten de gemeente Alphen aan den Rijn.

  Als je deelneemt bij een postcoderoos van Zon op Alphen, is het niet mogelijk om in het Portaal zelf je certificaten over te dragen en ook niet zelf van de hand te doen. Dit is een complexe procedure die wij voor je moeten gaan doen.
  We moeten nl de deelname van uw certificaten stoppen en een afrekening sturen naar uw energieleverancier.
  Wij gaan proberen uw certificaten over te dragen aan een lid op de wachtlijst of een andere deelnemer. We kunnen een overdracht natuurlijk niet garanderen! In het uiterste geval moet u wachten totdat we genoeg vraag hebben. Tot nu toe is dat altijd binnen een paar dagen gebeurd. Heeft u zelf een gegadigde gevonden, geeft dit dan aan in het laatste vak. Wij hebben een naam en e-mail adres nodig zodat we de aanmelding kunnen gaan begeleiden.

  Let op!
  Deze procedure is alleen maar voor deelnemers die door een verhuizing hun deelname moeten beëindigen en alle certificaten willen overdragen!

  Kijk bij Veel Gestelde Vragen op onze website voor meer informatie.

  Ik wil mijn deelname beeindigen en alle certificaten overdragen:

  Uw voornaam, tussenvoegsel, achternaam, email-adres, postcode en huisnummer*  Uw huidige deelname(s):

  Datum overdracht of verhuizing (wanneer we de transactie moeten gaan starten)

  Gaat u akkoord met de dagprijs voor de certificaten?

  Als u nee gekozen heeft, voor welke prijs wilt u dan aanbieden?

  Hou er rekening mee dat het in dit geval langer kan gaan duren.

  Als u gaat verhuizen buiten de gemeente, wilt u dan nog wel lid blijven en op de hoogte blijven dmv uitnodigingen of nieuwsbrieven van onze coöperatie?