Hoe schrijf ik me in?

De inschrijving voor Zon op Alphen verloopt uitsluitend via een formulier op deze website.

Aanmelden kan hier: aanmelden

Aanmelden is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Ik wil me per e-mail opgeven in plaats van via deze website, kan dat?

Dat kan niet. Opgeven moet altijd gaan via het inschrijfformulier op onze site, anders krijgen we niet de juiste informatie.

Waarom moet ik lid worden?

Zon op Alphen is een coöperatie. Een van de condities voor deelname in een Postcoderoos project is dat alleen leden van de coöperatie kunnen meedoen met een dak. Dus als je definitief meedoet, wordt je automatisch lid. Je hebt dan ook inspraak over het dak waar je in investeert en het wel en wee van de coöperatie zelf.

Je kunt ook al eerder lid worden, vanaf het moment dat je je inschrijft voor Zon op Alphen. Je bent van harte welkom om in te schrijven.  Let er wel op dat we informatie over vrijgekomen certificaten of nieuwe projecten in eerste instantie alleen naar leden op de wachtlijst sturen voordat we de verder de markt op gaan.

De exacte rechten van leden tijdens de ontwikkeling van een nieuw dak en de latere exploitatie staan in de statuten van de coöperatie en worden verder uitgewerkt in een huishoudelijk reglement. Je kunt deze informatie vinden onder Documenten.