Kan ik nog meedoen?

Ja, dat kan, maar er zijn voor de huidige drie projecten geen certificaten meer beschikbaar. Er kunnen altijd weer certificaten van bestaande projecten vrijkomen, of een nieuw project kan worden opgestart, dus schrijf je in ieder geval in op de wachtlijst. Je krijgt dan informatie en nieuwsbrieven toegestuurd.

Wil je echt mee gaan doen, vul dan alle benodigde gegevens in zodat je lid kunt worden, want alleen als je lid bent kan je ook mee gaan doen. Komen er certificaten vrij, sturen we die informatie alleen maar naar de aangemelde leden. Hou hier dus rekening mee.

Starten we nieuwe projecten sta je alvast op de wachtlijst, die we bij overschrijving op volgorde van inschrijvingsdatum gaan afwerken.

Er kunnen overigens géén rechten verleend worden op exclusiviteit voor bepaalde projecten. We hebben geleerd dat we soms met postcodes moeten schuiven om zoveel mogelijk leden mee te kunnen laten doen.

We zoeken overigens altijd naar mogelijkheden voor nieuwe projecten maar wanneer die zo ver zijn dat we kunnen gaan verkopen weten we niet. Hou deze site dus goed in de gaten.

Meld je in ieder geval vast aan als lid. Dat kost niets, en schept ook geen verplichtingen, maar we houden je wel op de hoogte en je krijgt als eerste de kans om voor een nieuw project in te schrijven, of vrijkomende certificaten te kopen.

Belangrijk

Met de komende wijzigingen voor Postcoderoosprojecten, die over het algemeen voor nieuwe projecten gedacht zijn, is er echter ook een addertje onder het gras geslopen voor reeds bestaande Postcoderoosprojecten. Vanaf 31 maart 2021 is het NIET meer mogelijk om certificaten over te nemen die uit bestaande PCR’s vrijkomen als je daar al niet aan deelneemt. Dit betreft dus alle leden die dan nog op de wachtlijst staan. Wil je alsnog mee gaan doen, schrijf je dan in als lid en meld je aan op de wachtlijst met het aantal gewenste certificaten. Alleen dan krijg je een email als er certificaten vrijkomen uit bestaande projecten.

Wat gebeurd er als certificaten op zijn?

Als alle certificaten voor een nieuw project verkocht zijn, gaan de volgende aanvragen automatisch naar de wachtlijst. Er kunnen dan twee dingen gebeuren.

  • Als we nieuwe projecten starten, en daar zijn we mee bezig, dan kunnen die deelnemers voor die nieuwe projecten inschrijven.
  • Het kan gebeuren dat huidige certificaathouders afstand doen van een aantal certificaten. Die worden dan aangeboden aan de leden die op de wachtlijst staan.

Kan ik met meerdere projecten tegelijk meedoen?

Ja dat kan. Het kan zijn dat je niet alle gewenste certificaten bij één project tegelijk kunt aanschaffen. Het kan ook zijn dat je klein wilt beginnen en later wilt uitbreiden. Het maakt voor de deelname en de belastingteruggave echter niet uit met welk project of projecten je deelneemt, als je maar aan de Postcoderoos spelregels voldoet.