Kan ik nog meedoen?

Ja, dat kan, maar er zijn voor de huidige drie projecten geen certificaten meer beschikbaar. Er kunnen altijd weer certificaten vrijkomen, dus schrijf je in ieder geval in. Starten we nieuwe projecten sta je alvast op de lijst, die we bij overschrijving op volgorde van inschrijvingsdatum gaan afwerken.

Er kunnen overigens géén rechten verleend worden op exclusiviteit voor bepaalde projecten. We hebben geleerd dat we soms met postcodes moeten schuiven om zoveel mogelijk leden mee te kunnen laten doen.

We zoeken overigens altijd naar daken voor nieuwe projecten dus hou deze site in de gaten.

Meld je in ieder geval vast aan. Dat kost niets, en schep ook geen verplichtingen, maar we houden je wel op de hoogte en je krijgt als eerste de kans om voor een nieuw project in te schrijven, of vrijkomende certificaten te kopen.

Wat gebeurd er als certificaten op zijn?

Als alle certificaten voor een project verkocht zijn, gaan de volgende aanvragen automatisch naar de wachtlijst. Er kunnen dan twee dingen gebeuren.

  • Als we nieuwe projecten starten, en daar zijn we mee bezig, dan kunnen die deelnemers voor die nieuwe projecten inschrijven.
  • Het kan gebeuren dat huidige certificaathouders afstand doen van een aantal certificaten. Die worden dan aangeboden aan de leden die op de wachtlijst staan, op volgorde van inschrijving.

NB: Het maakt voor de belastingteruggave niet uit met welk project of projecten je deelneemt, als je maar aan de Postcoderoos spelregels voldoet.