Welke energieleverancier moet ik kiezen?

Welke energieleverancier je kiest voor de afname van je eigen stroom is vrij. Belangrijk is wel dat die leverancier de Postcoderoosregeling ondersteund, want alleen dan krijg je de energiebelasting over je eigen gebruik terug.

Praktisch alle energieleveranciers hebben we verdeeld in drie groepen. Een overzicht van alle leveranciers kan je hier vinden.

Als je moet gaan overstappen omdat je leverancier de Postcoderegeling niet ondersteunt, of je wilt sowieso overstappen, dan ligt een keuze voor een leverancier met 3 sterren van de bovenstaande lijst voor de hand. Met deze leveranciers hebben we bijzondere afspraken, en de coöperatie krijgt jaarlijks een premie als een lid naar hun overstapt.

Let op! Als je overstapt moet je dit wel in je portaal aangeven zodat we de juiste informatie hebben om de energiebelasting voor je te gaan aanvragen.

Met sommige leveranciers hebben we ook een korting bedongen die onze leden kunnen krijgen. Op dit moment is dat het geval bij om | nieuwe energie en Greenchoice. Daar krijgen zowel jij zelf als ook wij goede condities.

Overstappen naar om | nieuwe energie is zeer aantrekkelijk. Kijk hier voor meer informatie.

Overstappen naar Greenchoice is zeer aantrekkelijk. Kijk hier voor meer informatie.